Surt obre canal de Telegram

 A Actualitat

La Fundació Surt amplia les vies de comunicació amb la ciutadania i altres organitzacions del teixit social a través de Telegram.

Coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari, l’entitat d’acció social busca transmetre de manera més àgil informacions del seu treball per a l’empoderament de les dones i l’equitat de gènere; sobre les propostes obertes a la ciutadania que mensualment, fins a final d’any, Surt ofereix en motiu de la celebració del seu quart de segle; així com altres informacions d’interès per a les persones i entitats vinculades o interessades en els feminismes.

“Ens proposem fer arribar coneixements generats al sí de l’entitat i denunciar violències i discriminacions masclistes que cal posar al centre d’atenció pública”, expliquen des de Surt. A més del canal de Telegram recentment estrenat, l’entitat fa anys que treballa per visibilitzar la seva activitat i posicionaments a través d’altres espais a la xarxa, com twitter, facebook i instagram. 

“La comunicació està directament vinculada a la feina d’incidència social i política; és part de la tasca de transformació social que desenvolupem, pel que ampliar-ne l’abast ha de ser un objectiu”, consideren des de Surt.”La comunicació ens permet contribuir a ampliar la sensibilització social, imprescindible per assolir, de manera efectiva, vides amb equitat de gènere”, afegeixen.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt