Surt obre un itinerari d’inserció sociolaboral per a dones en situació de violència masclista en la parella

 A Actualitat

Surt desenvoluparà un itinerari d’inserció sociolaboral per a dones en situació de violència masclista en la parella amb l’objectiu d’impulsar l’empoderament econòmic a través de la integració al mercat de treball i d’accedir, així, a la independència econòmica i personal necessària per a la recuperació.

L’itinerari, cofinançat pel projecte europeu WE GO, parteix d’un pla d’acció personalitzat que s’elabora amb cada dona participant i que pot incloure accions com tutories individualitzades, un mòdul grupal de motivació i orientació per a l’empoderament personal, càpsules d’orientació laboral i tècniques de recerca de feina per, sessions d’emprenedoria, la creació d’una xarxa d’empreses compromeses en la contractació de dones en situació de violència masclista, la intermediació laboral, la inclusió en la borsa de treball de l’entitat i el seguiment de la inserció

La data d’inici és el 9 de maig i acabarà el 21 de juliol. Els horaris dependran del pla d’acció individualitzat.

L’itinerari oferirà facilitats a les participants -dones majors de 18 anys supervivents de violència masclista en la parella, interessades en inserir-se en el mercat de treball i/o a millorar la seva ocupabilitat- com ajudes al transport i servei de canguratge.

Per formalitzar la inscripció al programa, es pot enviar un correu a siare@surt.org i es citarà la dona per fer la primera tutoria d’acollida. Les derivacions s’han de realitzar abans de l’1 de maig. Les places són limitades.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt