Surt ofereix formació a professionals per ampliar la mirada sobre les violències de gènere que viuen les persones LGTBI

 A Actualitat

En el marc del projecte europeu Look Wide, coordinat per la Fundació Surt, l’entitat ofereix una formació per contribuir a ampliar la mirada sobre les violències de gènere, des de la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere, i a promoure el desenvolupament d’eines per a l’atenció a persones LGBTI en els recursos i serveis especialitzats contra la violència masclista i d’atenció a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, per la no discriminació i contra la LGBTIfòbia.

Concretament, el curs, de 16 hores repartides en quatre sessions de matí, es proposa millorar el coneixement professional sobre les violències específiques que viuen les persones LGBTI des de la perspectiva feminista i interseccional, desenvolupar estratègies d’atenció i acompanyament a persones LGTBI en el marc dels serveis d’abordatge de les violències masclistes i dels recursos de diversitat sexual, afectiva i de gènere i generar un espai participatiu de debat i intercanvi de coneixements entre professionals per a treballar les principals dificultats en relació a la detecció, la derivació i la coordinació.

La formació tindrà lloc els dies 15 i 22 de febrer i 1 i 29 de març, de 10:00 a 14:00 hores, a l’Espai Francesa Bonnemaison (Aula 306), a Barcelona.

La inscripció és gratuïta i les places limitades.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt