Surt ofereix suport per sol·licitar l’ingrés mínim vital davant la previsió de dificultats de moltes famílies per tramitar la nova prestació

 A Actualitat

Surt començarà a oferir suport per sol·licitar l’ingrés mínim vital a partir del dilluns 6 de juliol. Davant les dificultats i dubtes que l’entitat preveu que moltes famílies tindran per sol·licitar aquesta nova prestació, comptarà amb voluntàries d’ESADE per informar i ajudar en la tramitació.

La crisi desencadenada arran de la pandèmia de Covid-19 ha dut el Govern espanyol ha desenvolupar aquesta renda, que garanteix 462 euros al mes a persones adultes que viuen soles i 139 euros més per cada adulta o menor addicional dins de la unitat de convivència, fins a un màxim d’1.015 euros al mes. En el cas de les famílies monoparentals, s’afegeix un complement de 100 euros mensuals. L’accés a l’ajuda dependrà del nivell d’ingressos i del patrimoni de la persona que ho sol·liciti.

Poden sol·licitar la prestació les persones entre 23 i 65 anys o bé des dels 18 si la sol·licitant té menors a càrrec. Un altre requisit marcat pel Govern espanyol és que les sol·licitants portin, almenys, un any de residència legal a l’Estat, condició que deixa fora de l’accés a l’ingrés mínim vital a desenes de milers de persones que viuen en situació administrativa irregular.

Per demanar suport per tramitar l’ajuda, cal demanar cita al 93 342 83 80 o bé a imv@surt.org 

Pots consultar algunes preguntes freqüents

 

Imatge

 

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt