Surt ofereix un circuit d’innovació per a dones amb projectes d’emprenedoria social

 A Actualitat

El Servei a Emprenedores Digitals amb Impacte Social (SEDIS) de Surt inicia un circuit d’innovació social durant l’octubre i el novembre. L’activitat per a dones emprenedores està formada per cinc sessions, a través de les quals es busca impulsar el treball cooperatiu en línia que promogui la innovació social, així com la resolució de reptes de les emprenedores, davant dels projectes empresarials que tiren endavant.

“Ens proposem afavorir que els projectes de les emprenedores socials, a les quals s’adreça aquesta formació, siguin més sostenibles i circulars, i aconseguir crear sinèrgies entre emprenedores socials”, n’explica Esther Torres, coordinadora de la iniciativa, en què Surt compta amb la col·laboració d’Open Ideo.

Les sessions que conformen el circuit d’innovació social seran els dijous  07/10, 14/10, 21/10, 28/10 i 4/11, de 18:30h a 20h. Es farà servir la plataforma Teams i altres eines col·laboratives.

Per formalitzar la inscripció, cal enviar un correu que detalli el projecte d’emprenedoria i les motivacions per participar a la formació a esther.torres@surt.org.  

El SEDIS, programa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ha facilitat a una quinzena d’emprenedores un itinerari per avançar en els seus projectes des d’inici d’any i aquest darrer trimestre se’n desenvoluparà la darrera fase.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt