Surt ofereix un itinerari per a joves interessades a obrir-se camins laborals en el comerç

 A Actualitat

El projecte ROADS, dirigit a dones entre 16 i 29 anys, torna a activar-se i oferirà formació professionalitzadora en activitats auxiliars de comerç.   “Es tracta d’obrir camins diversos i flexibles que els permetin superar els obstacles i accedir al mercat laboral en condicions de no discriminació”, explica Ana Lucía Olivos, coordinadora del projecte.

L’objectiu d’empoderament de les dones és l’eix transversal del programa, ja que és el que pot “fonamentar i consolidar el procés de canvi i millora de l’ocupabilitat”.

Les actuacions de l’itinerari són d’orientació laboral, de professionalizació mitjançant la realització del certificat de professionalitat en activitats auxiliars de comerç, que inclou pràctiques-, de suport personal i ocupacional, i de prospecció i intermediació laboral.

Les participant han d’estar inscrites a la Garantia Juvenil i com a demandats d’ocupació.

Durant el programa, les joves també podran accedir a assessorament jurídic d’estrangeria, suport individual per a dones que pateixen violència masclista i acompanyament a l’emprenedoria social.

L’itinerari d’aquest projecte, subvencionat pel servei públic d’ocupació de Catalunya, el Ministeri de treball i economia social i el Fons Social Europeu, en el marc de les iniciatives d’ocupació, d’acord amb els projectes singulars de garantia juvenil, comença el mes de març i es desenvoluparà fins l’octubre.

 

Més informació i inscripcions a:

raquel.valenzuela@surt.org  – 645015282

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
Foto: DIPLOCAT