Surt ofereix un seminari per millorar els programes d’inserció laboral de dones migrades

 A Actualitat

La Fundació Surt organitza un seminari  dirigit a professionals (en actiu o no) i associacions que treballen en l’acompanyament de dones migrades per a la inserció laboral.

La formació donarà a conèixer eines metodològiques innovadores per identificar i desenvolupar les competències de les dones migrades, per tal de millorar-ne la inclusió i promoure’n l’empoderament.

També permetrà reflexionar sobre el perfil professional, el marc organitzatiu i els recursos personals i materials necessaris per posar en pràctica programes efectius d’inserció laboral de dones migrades i plantejar recomanacions per fer incidència política i social. Les conclusions del seminari es faran arribar a la Comissió Europea, en el marc del projecte Erasmus+ Move On.

Les persones assistents rebran el manual teòric i la guia pràctica Forward per a la inclusió de dones migrades, i un certificat acreditatiu d’assistència al seminari.

La formació, gratuïta, tindrà lloc el dimecres 26 de juliol, de 10h a 14h, a la seu de Surt (c/ Guàrdia, 14, baixos, aula 6, Barcelona).

Les places són limitades i cal inscriure’s enviant un correu a laura.sales@surt.globalcowork.eu, tot indicant la professió i una breu descripció del servei o entitat on es treballa.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.