Surt ofereix un servei integral d’acompanyament a dones extracomunitàries nouvingudes

 A Actualitat

Surt engega el Servei Integral d’Acollida per a dones immigrades extracomunitàries, dirigit a a acompanyar-les en la descoberta del funcionament de la societat d’acollida, així com a conèixer diferents oficis.

El servei ofereix un curs d’alfabetització, un taller de desenvolupament de competències i tastets de diferents oficis (cuina i imatge). Les participants en les accions també compten amb els serveis de suport d’assessorament jurídic en estrangeria, del servei de mediació intercultural i del suport individual per a dones que pateixen violència masclista.

A més, en el marc del servei integral, s’ofereixen accions adreçades al teixit empresarial que tenen com a objectiu sensibilitzar-lo,  per tal d’aconseguir empreses col·laboradores.

Es farà una reunió informativa el dilluns 26 de febrer a les 11h, a Surt (carrer Guàrdia, 14, a prop del metro L3 Drassanes).

 

Per a més informació o formalitzar sol·licituds, truqueu al 93 342 83 80 o envieu un correu a xantal.genovart@surt.org 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt