Surt ofereix una formació per afavorir l’entrada de dones com a professionals al sector de les reparacions tècniques de la llar

 A Actualitat

Surt ofereix una formació en pintura d’interiors i altres reparacions tècniques del llar per afavorir l’entrada de dones com a professionals en aquest sector, tradicionalment masculinitzat.

El curs inclou 80 hores de sessions teoricopràctiques, dins de les quals hi haurà sessions que es faran a diferents entitats on les participants podran practicar la pintura d’interiors, així com 25 hores de sessions d’empoderament personal i orientació laboral, encarades a la millora de l’ocupabilitat des les dones.

Per participar-hi, calen coneixements bàsics de llengua castellana per assegurar un mínim assoliment dels continguts i facilitar les relacions interpersonals entre les participants.

Els materials estaran disponibiles tant en castellà com en català.

Es prioritzaran les dones que tinguin disponibilitat completa per assistir a totes les sessions i es valoraran els casos que tinguin dificultats per assistir algun dia o durant algunes hores.

Inscripcions i més informació: obrintportes@surt.org
Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt