Surt ofereix una nova edició del curs de mediació comunitària

 A Actualitat

Surt organitza una nova edició de la formació de mediació comunitària, que començarà el mes de maig i acabarà el 31 d’octubre. El curs, en horari de tarda (de 15h a 19.30h, de dilluns a divendres) i també de matí (de 9h a 15h, de dilluns a divendres) inclou 80 hores de pràctiques professionals i permet obtenir un certificat de professionalitat oficial per exercir com a mediadora o mediador comunitari.

Com apuntar-s’hi? 

Dur una fotocòpia compulsada del títol de batxillerat (o qualsevol altre superior), el DNI O NIE, currículum i document del DARDO del SOC.

Per tenir la compulsa del teu títol, pots anar a l’oficina del SOC del carrer Sepúlveda 158, demanar torn a la recepció per fer compulsa, torn lletra P (polítiques actives). Has de portar la fotocòpia de davant i darrera del títol i l’original.

Passa quan et vagi millor a lliurar tota la documentació a Surt, al carrer Guàrdia 14, baixos (Mentro L3 Drassanes). De dilluns a dijous de 9h a 18h i divendres fins les 14:30h. Hauràs d’indicar quin torn del curs vols.

Si no compleixes els requisits formatius (títol de batxillerat, supeior o curs certificat de professionalitat de la mateixa família de mediació) hi ha la possibilitat de fer proves d’accés (exàmen de català, castellà i matemàtiques). El lloc de les proves serà la seu de Surt. Dia i hora per acordar.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt