Surt ofereix una nova edició del curs de mediació comunitària

 A Actualitat

Surt organitza una nova edició de la formació de mediació comunitària, que començarà el mes de maig i acabarà el 31 d’octubre. El curs, en horari de tarda (de 15h a 19.30h, de dilluns a divendres) i també de matí (de 9h a 15h, de dilluns a divendres) inclou 80 hores de pràctiques professionals i permet obtenir un certificat de professionalitat oficial per exercir com a mediadora o mediador comunitari.

Com apuntar-s’hi? 

Dur una fotocòpia compulsada del títol de batxillerat (o qualsevol altre superior), el DNI O NIE, currículum i document del DARDO del SOC.

Per tenir la compulsa del teu títol, pots anar a l’oficina del SOC del carrer Sepúlveda 158, demanar torn a la recepció per fer compulsa, torn lletra P (polítiques actives). Has de portar la fotocòpia de davant i darrera del títol i l’original.

Passa quan et vagi millor a lliurar tota la documentació a Surt, al carrer Guàrdia 14, baixos (Mentro L3 Drassanes). De dilluns a dijous de 9h a 18h i divendres fins les 14:30h. Hauràs d’indicar quin torn del curs vols.

Si no compleixes els requisits formatius (títol de batxillerat, supeior o curs certificat de professionalitat de la mateixa família de mediació) hi ha la possibilitat de fer proves d’accés (exàmen de català, castellà i matemàtiques). El lloc de les proves serà la seu de Surt. Dia i hora per acordar.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt