Surt organitza la ruta de l’empoderament de les dones

 A Actualitat

Surt organitza un recorregut per Ciutat Vella en què, de la mà de les historiadores Soledad Bengoechea i Mari Cruz Santos, es proposa recuperar els espais urbans en què les dones han tingut protagonisme i lideratge.

“Socialment, les dones hem tingut poc reconeixement i les nostres lluites han estat sovint oblidades per la història”, expliquen des de Surt, sobre la importància d’accions que contribueixin a fer-les visibles i revalorar-les. La ruta de l’empoderament de les dones tindrà lloc el proper dijous, 31 de maig, dins del cicle d’activitats del vint-i-cinquè aniversari de l’entitat d’acció social feminista.

“La visibilitat i el reconeixement són elements imprescindibles per l’empoderament de les dones pel qual treballem des de fa 25 anys”, expliquen des de Surt sobre el perquè de la ruta. L’activitat (gratuïta) està oberta a la ciutadania i demana inscripció prèvia a comunicacio@surt.org. Un cop inscrites, l’entitat facilitarà tota la informació del recorregut.

Aquesta activitat és possible gràcies la suport econòmic de la diputació de Barcelona.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt