Surt organitza seminaris amb expertes per prevenir i abordar l’assetjament sexual a la feina

 A Actualitat

Per identificar i analitzar els reptes que planteja aconseguir superar l’assetjament sexual a la feina, Surt organitza tres seminaris. Seran online, a través de Zoom,  i s’hi compartiran experiències, estratègies i bones pràctiques implementades al sector públic i privat a Catalunya.

El primer dels seminaris se centrarà en reptes actuals en l’eliminació de l’assetjament sexual a la feina i tindrà lloc el dimecres 17 de novembre, de 16h a 18h.

Hi participaran Telma Vega, inspectora de treball especialitzada en assetjament sexual o per raó de sexe, Eva Gajardo, secretària d’Igualtat i Formació de la UGT de Catalunya, i Norma Véliz, educadora i experta en assetjament sexual en dones migrades i treballadores de la llar i les cures.

Els seminaris, finançats pel Programa Drets, Igualtat i Ciutadania de la Unió Europea i pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, tenen l’objectiu de facilitar “l’intercanvi de coneixements entre agents clau i reflexionar sobre les perspectives de futur en aquest àmbit”, explica Alba Elvira, coordinadora de projectes de recerca de Surt.

L’activitat està oberta a tothom, tot i que està especialment dirigida a persones de referència en la tasca de prevenció, detecció i abordatge de l’assetjament i d’altres agents clau en l’àmbit laboral.

Els seminaris són gratuïts per les participants i cal inscripció prèvia.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt