Surt organitza un concurs literari amb les dones del Raval com a protagonistes en el marc de la celebració dels 25 anys

 A Actualitat

Les dones del Raval és la temàtica que centra el concurs literari que organitza la Fundació Surt, adreçat a infants, joves i persones adultes del barri. És l’activitat amb què l’entitat obre la celebració del seu vint-i-cinquè aniversari, que donarà lloc a activitats cada mes fins a final d’any, sota el lema “25 anys compromeses amb les dones”.

“Molts d’aquests anys de vida d’acció social i empoderament de les dones, de compromís per l’equitat de gènere, d’inclusió, solidaritat i transformació social, el Raval ha estat el barri que ens ha acollit, és per això que volem centrar-nos en el barri per visibilitzar l’acció i els drets de les dones”, expliquen des de Surt en la presentació del concurs literari.

Les obres participants poden ser una narració breu, un micro relat o bé una poesia, que parli de les dones al barri del Raval, en català o castellà. S’han establert quatre categories (infantil de 6 a 8 anys, infantil de 9 a 11, juvenil de 12 a 17 i adulta) i les persones participants només poden presentar un sol treball.

Els relats i poesies poden enviar-se fins al 18 d’abril per correu electrònic a comunicacio@surt.org o bé fer-se arribar presencialment a la seu de Surt. Els premis es lliuraran el 23 d’abril a la rambla del Raval.

El jurat el conformen les escriptores Jenn Diaz i Begoña García Carterón, la historiadora Soledad Bengoechea, la responsable de comunicació de la Fundació Tot Raval, Mireia Aranda, i la responsable de comunicació de la Fundació Surt, Carme Porta.

 

Podeu consultar les bases del concurs.

 

Aquesta activitat és possible gràcies la suport econòmic de la diputació de Barcelona.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt