Surt organitza un seminari amb expertes per abordar reptes davant l’assetjament sexual a l’entorn laboral

 A Actualitat

Surt organitza un seminari sobre reptes per eliminar l’assetjament sexual a la feina. Tindrà lloc el dimecres 19 de gener a les 16h i serà una activitat online.

Hi participaran Telma Vega, inspectora de treball especialitzada en assetjament sexual o per raó de sexe, Norma Véliz, educadora i experta en assetjament sexual en dones migrades i treballadores de la llar i les cures, i Mentxu Gutiérrez Jiménez, secretària de Dones i Polítiques LGTBI de CCOO de Catalunya.

L’activitat està especialment dirigida a persones de referència en la tasca de prevenció, detecció i abordatge de l’assetjament i d’altres agents clau en l’àmbit laboral. Tanmateix, hi pot participar qualsevol persona interessada.

El seminari és gratuït i cal inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_ELG5IlZlXITn6SzOJmJ_T2XYGbVQjIxS-JIwdJy-f6ugxw/viewform?fbclid=IwAR2nyqXNftcX8TrBL_p0XZ9rSJ9zDmAErBgl6pY-xbCJ0utLI6Tl2-XACZM

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt