Surt organitza un seminari de bones pràctiques en la prevenció i l’abordatge de l’assetjament sexual al sector privat

 A Actualitat

Expertes i responsables en la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual al sector privat participaran en el darrer seminari que Surt organitza dins d’un cicle per abordar aquesta forma de violència masclista a l’àmbit laboral. La taula rodona se centrarà en reptes i èxits de l’aplicació dels protocols tant a les grans empreses com a les petites i mitjanes empreses.

La sessió serà dimecres 15 desembre, de 16h a 18h, a través de Zoom, i comptarà amb Itziar Ruedas, directora departament jurídic i laboral de la PIMEC, Maria Àngels Benítez, tècnica de polítiques d’Ocupació i Formació de PIMEC, i Berta Canals Renau, directora de la Fundació Sorli.

És la tercera de les taules rodones impulsades per contribuir a difondre i aprendre eines per prevenir l’assetjament sexual i encarar-lo als entorns de treball.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia: https://forms.gle/QcN9SqgjfRpVfTLP7

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt