Surt organitza un seminari de bones pràctiques en la prevenció i l’abordatge de l’assetjament sexual al sector públic 

 A Actualitat

Expertes i responsables en la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual al sector públic de l’àmbit municipal i supramunicipal participaran en una taula rodona organitzada per Surt.

És el segon dels seminaris plantejats dins d’un cicle per abordar aquesta forma de violència masclista a l’àmbit laboral i contribuir a oferir eines per prevenir-la i encarar-la.

L’acte serà dimecres 1 desembre, de 10h a 12h, a través de Zoom, i comptarà amb Aurora Pulido Vacas, de l’Oficina de les dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona, Gemma Verdejo Vicente, del Departament d’Igualtat en l’àmbit Gerència de Persones i Desenvolupament Organitzatiu de l’Ajuntament de Barcelona, i Montserrat Garcia Biosca, Responsable de Polítiques d’igualtat de gènere a l’Ajuntament de Tarragona. 

Per participar-hi, cal inscripció prèvia: https://forms.gle/soiLeo5KREph1Lur5

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt