Surt organitza una exposició per aproximar-se a les violències de gènere i racistes contra temporeres marroquines als camps del sud de l’Estat

 A Actualitat

L’exposició ‘Sobreviure als camps de maduixes’, fotoreportatge realitzat per un equip periodístic conformat per Maria Altimira, Quique Badia, David Meseguer i Pablo Tosco, s’inaugura el 2 de desembre a l’Espai Francesca Bonnemaison.

La presentació es podrà seguir a les 18h a través del canal Youtube de Surt. Hi participaran l’equip periodístic, Sira Vilardell, directora general de Surt, i Montse Santolino, cap de comunicació de La Fede.cat.

L’exposició és un dels resultats de “Les jornaleres de la maduixa: explotació laboral i discriminació de gènere a les dues ribes de l’Atlàntic”, un dels projectes Devreporter becats per LaFede.cat.

La investigació  documenta i denuncia les violències que pateixen les dones ocupades com a jornaleres als camps durant la recollida de la maduixa. Una vulneració de drets indestriable de la seva condició de dones procedents d’un país del Sud global com és el Marroc. Els abusos sustentats en les condicions d’empobriment d’aquestes dones enriqueix les empreses del sector a l’Estat espanyol.

L’exposició es podrà visitar fins al 28 de gener.

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt