Surt organitza una jornada per repensar l’atenció a les violències masclistes des de la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere

 A Actualitat

Surt organitza la jornada internacional de cloenda de ‘Look Wide’, un projecte europeu que pretén ampliar la mirada sobre les violències masclistes i interrogar-se sobre les interseccions entre gènere i diversitat sexual en les violències masclistes contra les persones LGTBI.

El projecte inclou accions de capacitació per a professionals i la creació de materials per integrar la perspectiva de gènere i diversitat sexual als serveis de violències masclistes i antidiscriminació, així com programes de suport específics per a persones LGTBI en situacions de violències masclistes.

Després de dos anys d’investigació, la jornada de cloenda del projecte, titulada “Repensant les violències de gènere des de la diversitat sexual”, oferirà un espai per debatre sobre l’abordatge de la violència amb aquesta nova mirada i presentarà experiències locals. Se celebrarà el dia 3 de desembre, a l’Espai Francesca Bonnemaison.

Les incripcions estan obertes:  http://bit.ly/lookwide

Publicacions recomanades
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.