Surt organitza una jornada per fer visible el paper de l’empoderament econòmic en els processos de recuperació de situacions de violència masclista

 A Actualitat

La Fundació Surt organitza la jornada “Violències masclistes i empoderament econòmic, en el marc del projecte europeu WE GO!, amb l’objectiu de fer visible el paper clau de l’empoderament econòmic en els processos de recuperació de les dones que han viscut violència masclista en l’àmbit de la parella. “Cal situar l’empoderament econòmic com a prioritat política”, apunta Laura Sales, responsable de la línia de recerca de Surt.

Tot i ser imprescindibles en el procés de recuperació i per fer efectiu el dret a l’autonomia econòmica, actualment, les accions d’inserció laboral i foment de l’emprenedoria són la pota més dèbil dels programes de suport a les supervivents de violència masclista en la parella.

La jornada “Violències masclistes i empoderament econòmic” vol compartir bones pràctiques de treball i idees per donar resposta a la necessitat de millora.

“La incorporació al món laboral o formatiu (si és que no hi és ja) pot contribuir substancialment a la recuperació, perquè permet a la dona ampliar la seva capacitat objectiva i subjectiva d’autonomia i, per tant, d’agència”, remarca Gemma Altell, directora tècnica de Surt.

L’acte se celebrarà el 16 de novembre al Centre Cívic Pati Llimona (sala de conferències), en el marc de les accions entorn al 25-N, dia internacional contra la violència masclista. Per participar-hi, cal inscriure’s.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt