Surt organitza una jornada sobre sortides laborals per a les dones davant la crisi

 A Actualitat

Surt organitza la jornada ‘Sortir de la crisi a dues rodes’, un espai en què s’analitzarà l’actual context laboral per les dones, així com estratègies per canviar l’escenari, a partir de l’empoderament, la formació tècnica, el cooperativisme i l’economia social i solidària.

La jornada, que se celebrarà el dia 30 de març a les 10h en format online, compartirà amb les assistents la proposta de Bicibles, una iniciativa innovadora pensada per afavorir que les dones trobin una sortida professional en el sector de reparació de bicicletes.

S’hi presentarà com es desenvolupa el projecte i les oportunitats que obre la professionalització en aquest sector, tradicionalment masculinitzat, amb àmplies perspectives de futur i oportunitats per a les dones. Cal inscripció.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt