Surt participa en el programa d’internacionalització del tercer sector que promou l’agència ACCIÓ

 A Actualitat

La Fundació Surt és una de les empreses d’economia social que compten amb l’acompanyament gratuït de l’agència ACCIÓ, dins del programa d’assessorament per a la internacionalització del tercer sector de Catalunya.”Surt compta amb una sòlida experiència internacional prèvia i el suport d’ACCIÓ ens ha permès explorar noves possibilitats i territoris”, valora Laura Sales, responsable de l’àrea d’empoderament sociopolític.

Surt serà una de les entitats participants a la jornada “Fons i programes europeus per a empreses socials: actors principals, eines i estratègies d’accés”, el proper dimecres al matí (9h a 13h). L’entitat compartirà la seva experiència en el marc de la taula rodona “Casos d’èxit: empreses socials catalanes que s’han beneficiat de fons europeus amb el suport d’ACCIÓ”, al costat de l’Associació Benestar i Desenvolupament i la cooperativa Suara.

L’assessorament rebut per part de l’agència catalana per la competitivitat de l’empresa s’allargarà durant el 2020, una oportunitat “per continuar millorant i guanyant visibilitat” en el treball que va més enllà de Catalunya.

 

 

 

 

 

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt