Surt participa en la Conferència d’Alt Nivell que la UE organitza per avançar en les polítiques LGTBI europees

 A Actualitat

Surt ha participat a la Conferència d’Alt Nivell ‘Advancing LGBTI Equality in the EU: from 2020 and beyond’, organitzada per la presidència finlandesa del Consell de la Unió Europea, a Brussel·les.

En l’acte, en què han assistit prop de 400 persones, Laura Sales, cap de l’àrea d’empoderament sociopolític, i Eva Cruells, cap de l’àrea d’empoderament personal, han ha estat convidades a participar en dos espais consultius i de debat. Han estat reservats a entitats de la societat civil i s’han centrat a plantejar com avançar en polítiques LGTBI europees.

Un dels espais d’incidència, en què Surt ha pogut aportar propostes, ha treballat sobre interseccionalitat, “un repte que tenim present i a primera línia en els projectes”, explica Cruells. L’altre espai, ha permés compartir sobre educació, ocupació i salut, àmbits en què Surt treballa des de la perspectiva de gènere i LGTBI.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt