Surt participa en la formació de l’Escola de Dones Professionals, Directives i Emprenedores de Barcelona Activa

 A Actualitat

Surt oferirà formació en emprenedoria dins de l’Escola de Dones Professionals, Directives i Emprenedores de Barcelona Activa. El format serà de càpsules de 4 hores que s’alternaran en matins (10h-14g) i tardes (15-19h) i tindran lloc a l’espai que l’agència de desenvolupament local té al Convent de Sant Agustí.

Democràcia interna, participació i equitat de gènere; intercooperació i mercat social, lideratge transformador, competències emprenedores i idea de negoci des de la perspectiva de gènere i emprenedoria des de la perspectiva de gènere són els continguts de la formació amb què l’entitat, especialitzada en consultoria de gènere, participarà en el programa de Barcelona Activa adreçat a dones emprenedores.

Les properes càpsules formatives són:

  • Competències emprenedores i idea de negoci des de la perspectiva de gènere, el 7/05, de 15h -19h
  • Democràcia interna, participació i equitat de gènere 09/05, de 10h – 14h
  • Taller l’emprenedoria des de la perspectiva de gènere sessió 1: 10/05 de 10h -14h i sessió 2 16/05 de 10h-14h
  • Lideratge Transformador 17/05, de 15h-19h

Les inscripcions s’han de fer a través de la web de l’Escola de Dones o bé amb un correu electrònic a marc.brugulat@barcelonactiva.cat. 

 

Més informació del contingut:

  • Democràcia interna, participació i equitat de gènere. Té per objectiu proporcionar eines per a implementar principis democràtics en la gestió del talent humà d’una organització, i així afavorir la igualtat de gènere, la llibertat d’expressió, la participació i la transparència.
  • Intercooperació i mercat social. Dirigida a persones interessades en conèixer els xarxes d’intercooperació i el seu potencial per promoure la igualtat de gènere.
  • Lideratge Transformador. Un nou model de lideratge, centrat en el talent de les persones i amb potencial transformador. Es treballa l’autoconeixement de la persona participat i es defineix un full de ruta per tal de millorar les capacitats actuals.
  • Competències emprenedores i idea de negoci des de la perspectiva de gènere.  Té per objectiu identificar i recuperar algunes competències que es desenvolupen en l’àmbit privat (reproductiu), sovint invisibilitzades, però que són claus per emprendre i mantenir el negoci amb èxit.
  • Taller l’emprenedoria des de la perspectiva de gènere. Taller de dues sessions de 4 hores cadascuna dirigit a persones emprenedores. A la primera part, s’estudia de forma transversal la perspectiva de gènere com a eina d’anàlisi de l’emprenedoria i del mercat de treball actuals i, a la segona part, s’analitzen les estructures de desigualtat i l’impacte en les dones emprenedores, centrant-se en la reflexió i acompanyament a persones emprenedores, per tal de visibilitzar tots els contextos, competències, obstacles i oportunitats que les dones es troben en el camí de l’emprenedoria.
Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt