Surt participa en un projecte per abordar la violència masclista contra dones migrades i refugiades

 A Actualitat

L’àrea de recerca, innovació i coneixement de la Fundació Surt participa en un projecte europeu dirigit a prevenir i abordar la violència masclista que viuen dones migrades i refugiades, tot atenent l’augment de les persones sol·licitants d’asil i les situacions d’emergència a Europa.

Concretament, els objectius de Building a Safety Net for Migrant and Refugee Women són garantir que les dones migrades i refugiades víctimes de violència masclista accedeixin a serveis específics i rebin un suport adequat; formar i sensibilitzar professionals prevenir i detectar casos; desenvolupar o promoure la millora de la coordinació i el treball en xarxa i formar professionals per millorar la coordinació; promoure l’empoderament de les dones migrades i refugiades i incidir en l’agenda política de manera que tots els actors socials rellevants siguin consultats en el disseny d’actuacions, entre els quals, les entitats de dones.

El projecte serà desenvolupat durant dos anys al costat del Centre de recerca d’Igualtat de Gènere KETHI (entitat coordinadora), el Centre de recerca de dones Diotima, Differenza Donna i Maria Kontos-Institut de Recerca Social de Frankfurt.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt