Surt aportarà la mirada de la diversitat LGTBI en una jornada de reflexió i treball per ampliar horitzons sobre les violències de gènere

 A Actualitat

Surt obrirà les aportacions de les II Jornades Ampliant els horitzons de la violència de gènere, organitzades pel Servei de Feminisme-LGTBI i Transversalitats de l’Ajuntament de Parets del Vallès , amb una ponència centrada en mirar les violències des de la perspectiva feminista de la diversitat sexual i de gènere.

La intervenció anirà a càrrec de la responsable de la línia de consultora de Surt, Míriam Solá, i tindrà lloc el dia 7 de novembre a les 10h.

A partir d’articular la mirada feminista i interseccional, les II Jornades Ampliant els horitzons de les violències de gènere es proposen repensar el model d’intervenció en violència de gènere, per tal d’afavorir un abordatge que integri una diversitat d’eixos d’opressió i d’àmbits i expressions de la violència.

“Convidem a qui vulgui revisar i problematitzar qüestions molt arrelades en la construcció de la nostra zona de confort en la intervenció i vulgui arriscar-se a explorar per ampliar els horitzons de les violències de gènere, mirar més enllà per arribar més lluny”, plantegen des de l’organització.

L’abordatge de les violències des de la perspectiva LGTBI és una de les línies de treball de l’àrea d’empoderament socipolític de Surt, dins de la qual destaca el projecte europeu Look Wide, coordinat per l’entitat catalana. Els resultats de la investigació, iniciada l’any 2017, seran presentats en un acte públic el dia 3 de desembre a Barcelona.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt