Surt posa en marxa una nova edició del Servei Integral d’Acollida per a Dones Immigrades

 A Actualitat

Surt engega una nova edició del  Servei Integral d’Acollida per a Dones Immigrades extracomunitàries (SADI), que es concreta en un curs d’alfabetització, un taller de desenvolupament de competències i tastets d’oficis. 

El programa té l’objectiu d’apropar les dones nouvingudes a la realitat del seu entorn, a partir d’acompanyar-les en la descoberta del funcionament de la societat d’acollida, així com en el coneixement de diferents oficis .

A més, el SADI inclou accions de sensibilització adreçades al teixit empresarial, per tal d’ampliar el nombre d’empreses col·laboradores que afavoreixen la inserció sociolaboral de les participants.

Les dones que hi participen, també poden accedir a assessorament jurídic en estrangeria, mediació intercultural i suport davant de situacions de violència masclista.

El proper dimarts, 19 de setembre, a les 11h, tindrà lloc una sessió informativa a la seu de Surt (c/Guàrdia, 14, a prop de la parada de metro de Drassanes-L3).

Les dones interessades a participar al programa, poden sol·licitar-ho personalment a la recepció de Surt. Per a derivacions, podeu escriure a xantal.genovart@surt.org.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt