Surt presenta un estudi sobre l’impacte de la crisi desencadenada per la Covid-19 en les dones

 A Actualitat

Surt presenta un estudi sobre l’impacte en les dones de la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19, una anàlisi de les dades de la crisi desencadenada sota la pandèmia des d’una perspectiva de gènere i de les estratègies per afrontar-la, així com la qualitat de l’ocupació de les dones al mercat de treball remunerat.

L’anàlisi té en compte de forma especifica la precarització del treball remunerat de les dones, la distribució de les tasques de cures, l’organització del temps de teletreball, així com les situacions de desocupació del mercat laboral que tenen les dones.

L’estudi es presentarà en un acte en línia el dia 18 de maig a les 17h i comptarà amb la participació de Sira Vilardell, directora general de Surt, Laura Sales, responsable de l’àmbit de recerca, i Alba Elvira, coordinadora de l’estudi.

Per assistir-hi, cal inscriure’s. 

 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt