Surt rebrà microdonacions a través de les compres a Caprabo destinades als projectes de suport a dones en situacions de violència masclista

 A Actualitat

Els supermercats de Caprabo engeguen una recollida de microdonacions que rebran la Fundació Surt i Creu Roja, amb l’objectiu de donar suport a dones víctimes de violència masclista i els seus fills i filles. La iniciativa es desenvolupa entorn al 8 de març, dia internacional de les dones.

Les petites donacions, també anomenades “cèntim solidari”, podran realitzar-se de manera voluntària i confidencial a l’hora de fer el pagament de la compra al supermercat. També es poden fer aportacions online a través de: https://caprabo.worldcoo.com/. La iniciativa està vigent fins el 24 de març.

Ana González, Responsable de Responsabilitat Social Corporativa i Medi Ambient de Caprabo, assenyala que des dels supermercats posen a l’abast “amb un gest senzill i discret l’opció de contribuir a una causa social molt rellevant de la mà de dues de entitats de referència com són Creu Roja i Fundació Surt. Confiem en la resposta de la clientela”.

Sira Vilardell, Directora General de Surt, destaca que “en un moment d’emergència social, com el que estem passant, es necessita, encara més que mai, aquest suport per part de la ciutadania. Pot semblar una petita aportació, però sumant-les es contribueix a construir espais segurs i d’empoderament per a les dones”.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt