Surt s’adhereix a la setmana de mobilitzacions per l’emergència climàtica amb dues activitats

 A Actualitat

Surt s’adhereix a la Vaga Mundial pel clima i participarà a la setmana de mobilitzacions per l’emergència climàtica, durant la qual oferirà un taller d’eficiència i estalvi energètic i receptes contra el malbaratament d’aliments.

“Les dues accions que promovem en el marc de la setmana de denúncia de l’emergència climàtica són obertes a totes les treballadores, usuàries, voluntariat i ciutadania en general, i ens proposem mostrar el compromís que adquirim en aquest àmbit”, planteja la directora general de Surt, Sira Vilardell.

L’equip del Punt d’Assessorament Energètic de Ciutat Vella oferirà el taller  “Hàbits d’estalvi i eficiència energètica”, el dijous 26 a les 17 hores a la seu de Surt, situada al barri del Raval de Barcelona (c/Guàrdia, 14, baixos).

Durant tota la setmana, a més, es difondran receptes caracteritzades per facilitar la reducció de residus i lluitar davant el malbaratament alimentari. Seran accessibles a través de les xarxes socials de Surt.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt