Surt s’adhereix a la vaga en defensa dels drets civils i polítics

 A Actualitat

Surt s’adhereix a la vaga general del 18 d’octubre, convocada per la Intersindical – CSC i la Intersindical alternativa-IAC.

L’entitat, part d’ECAS, com més d’un centenar d’altres organitzacions de la societat civil, rebutja la sentència i ha firmat un manifest que denuncia les “conseqüències greus que aquesta té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés per la qualitat democràtica de la nostra societat”.

Per això, Surt tancarà les portes dels locals on porta a terme l’activitat quotidiana per tal de facilitar a les treballadores i treballadors la participació en les mobilitzacions de la vaga.

Els serveis mínims decretats per l’administració en els serveis essencials per a la ciutadania es compliran en els serveis de gestió externa de Surt.

 

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt