Surt se suma a la campanya #PapersPerATothom promoguda per Casa nostra, casa vostra

 A Actualitat

Surt dona suport a la campanya de Casa nostra, casa vostra #PapersPerATothom, que reclama la regularització urgent de totes les persones en situació irregular.

“Perquè ningú no quedi enrere davant la crisi que vindrà: papers per a tothom!” és la consigna rere la qual organitzacions antiracistes expressen la urgència de regularitzar la situació administrativa dels milers de persones migrades a l’Estat.

Les persones que ja estaven en una situació socioeconòmica vulnerablilitzada són les que reben, i les que rebran, les conseqüències de la crisi amb més força. “És el cas de les persones migrants sense papers, veïns i veïnes que viuen als nostres pobles i ciutats i que pel fet de no tenir papers no podran afrontar la situació actual en igualtat de condicions”, remarquen des de Casa nostra, casa vostra.

La campanya es proposa fer visible que no tenir papers implica no tenir drets: no saber quan podràs tornar a veure a la teva família, tenir por a sortir al carrer, no poder-te acomiadar d’un familiar malalt, tenir sempre les fronteres tancades i, fins i tot, no tenir garantida la sanitat ni l’educació dels teus fills i filles.

“Moltes persones que avui fan feines essencials per la supervivència de tota la població estan o han estat en aquesta situació irregular (sense papers): serveis sanitaris, professorat, treballadores de botigues d’alimentació, transportistes, pagesia, cuidadores de persones dependents… L’única alternativa de vida legalment possible per a totes elles és la pobresa i la marginalitat crònica”, reivindiquen les entitats que formen part de la campanya.

 

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt