Surt secunda l’Aturada General del 3 d’octubre a Catalunya

 A Actualitat

Aquest cap de setmana hem viscut el punt àlgid d’una escalada de vulneració de drets i llibertats individuals i col·lectives sobre la població catalana. És com l’Estat espanyol ha respost a la demanda, pacífica i democràtica, del dret a decidir el nostre futur col·lectiu.

La brutal repressió exercida contra el conjunt de la ciutadania en l’intent d’impedir el dret a votar ha deixat episodis de violència que ningú podia pensar tornar a viure en aquest país.

Un component de la violència exercida, que arrela en un sistema patriarcal de dominació, s’ha expressat de manera punyent en les agressions sexistes contra dones que estaven participant en la jornada de votació. Algunes les hem pogut veure a les xarxes i ens han colpit. Però n’hi ha moltes altres que, tot i no tenir el mateix ressò, són igualment inacceptables. Totes elles ens revolten i ens indignen.

La Fundació Surt volem manifestar el nostre profund i contundent rebuig a les greus agressions masclistes que han viscut les dones i la brutal repressió exercida contra la ciutadania catalana. Per això, ens sumem a les crides a la mobilització social i a l’Aturada General del dia 3 d’octubre convocada per la Taula per la Democràcia.

SORTIM AL CARRER

DEFENSEM LA DEMOCRÀCIA

ACABEM AMB LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt