TeamWork2: servei de primer assessorament legal gratuït davant situacions d’assetjament masclista en l’àmbit laboral

 A Actualitat

En el marc del projecte TeamWork 2, la Fundació SURT i el despatx de la Carla Vall col·laboren per oferir-te un servei de primer assessorament legal gratuït davant situacions d’assetjament masclista en l’àmbit laboral. Si has patit o creus que pots estar patint assetjament sexual, per raó de gènere, per embaràs/lactància, per orientació sexual i/o per identitat de gènere, posa’t en contacte:

Telèfons: 653 55 27 63 – 665 20 91 83

Correu electrònic: teamwork@carlavall.com

No dubtis en posar-te en contacte per tal d’informar-te dels teus drets i exercir-los!

El projecte  TeamWork 2 té com a finalitat tractar l’assetjament sexual (AS) al lloc de treball, que es un tipus de violència masclista molt habitual i que no se sol denunciar a la UE.  Els seus objectius són:

  • Polir la prevenció i el tractament de l’assetjament sexual al lloc de treball desenvolupant les capacitats dels agents multiplicadors, que ajudaran les empreses i organitzacions a adoptar polítiques internes efectives (WP2).
  • Millorar la protecció de les víctimes/supervivents i animar-les a denunciar utilitzant serveis nous accessibles per a tothom (WP3).
  • Reforçar la col·laboració entre institucions i desenvolupar xarxes locals/regionals/nacionals que contribueixin a prevenir i reduir el problema (WP3, WP4).

Per últim, el principi horitzontal d’aquest projecte és fomentar l’equitat de gènere, la diversitat i la no-discriminació.

TeamWork 2 és la continuació del projecte TeamWork 1 finançat pel programa Drets, Igualtat i Ciutadania (finalitzat l’abril de 2022). Gràcies a les activitats d’investigació d’aquest projecte, s’ha pogut entendre millor el problema de l’assetjament sexual al lloc de treball i s’han pogut establir unes recomanacions per poder abordar millor aquest problema a nivell local i nacional.

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
MAISDones amb eines 2024