TeamWork2: fem xarxa contra l’assetjament masclista en l’àmbit laboral

 A Actualitat

El 6 de febrer vam participar a la segona trobada transnacional del projecte TeamWork2, a la ciutat de Zagreb, acollides per l’entitat de Croàcia, Centar za nove inicijative (CNI). Ens vam reunir les 13 organitzacions partners de la iniciativa europea que treballa en xarxa amb l’objectiu de prevenir l’assetjament en l’àmbit laboral i sensibilitzar a empreses per l’establiment de mesures i protocols per la prevenció i atenció de l’assetjament.

Les tretze organitzacions que formem part del partenariat hem avançat en la concreció de les accions que cal desenvolupar durant el 2025. “Aquestes reunions són molt útils per resoldre dubtes, concretar com hem de desenvolupar les accions, objectius i metodologies comunes, i anar totes les entitats a la una en cada un dels paquets d’execució”, segons Eulàlia Pedrola, coordinadora del projecte TeamWork2 des de SURT.

En el marc del projecte, la Fundació SURT i el despatx de la Carla Vall han establert una col·laboració des del passat mes de gener per oferir a la ciutadania un servei de primer assessorament legal gratuït davant situacions d’assetjament masclista en l’àmbit laboral.

TeamWork2 se centra en les necessitats principals identificades en els informes d’investigació del projecte anterior, TeamWork1, en el que va participar SURT també. Per una banda, es busca conscienciar l’empresa i la plantilla i treballar en desenvolupar capacitats per fer front a l’assetjment. Per l’altra, millorar la prevenció i el tractament d’aquesta violència i apropar totes les parts interessades i crear xarxes per aconseguir erradicar-la.

En aquest projecte, SURT som partners junt a: IVEPE -SEV (Grècia), KMOP (Grècia), GAF-DA (Bulgària), YCCI (Bulgària), SEP (Bulgària), Adecco Formazione (Itàlia), Oxfam Italia Onlus – OIT (Itàlia), CGIL – Toscana (Itàlia), CNI – CEE Gender Network (Croàcia), CARDET (Xipre), EVEP (Xipre) i DIESIS (Bèlgica).

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt