‘Tens un projecte? Dona-li vida!’: el servei d’emprenedoria de Surt presenta un vídeo per arribar a més dones amb idees de negoci

 A Actualitat

‘Tens un projecte? Dona-li vida!’ és el missatge que es proposa transmetre el vídeo de presentació del servei d’emprenedoria de Surt que la realitzadora audiovisual Vivian Rodríguez, participant al programa d’acompanyament a dones emprenedores, ha aportat a l’entitat.

El dia 18 de juliol a les 12h, a la seu de Surt, tindrà lloc la presentació del vídeo. En l’acte, tant Rodríguez com altres emprenedores en àmbits diferents i amb trajectòries diverses, compartiran les seves experiències com a dones emprenedores i explicaran l’acompanyament rebut a Surt, caracteritzat per aplicar un balanç de competències amb perspectiva de gènere.

Al costat de l’autora del vídeo i emprenedora en el terreny de les creacions audiovisuals, a la taula d’experiències hi participaran Noemí García, impulsora de l’estudi Desideratum Tattoo, Rosa Rodríguez, emprenedora en educació alimentària, i Ana Prats, emprenedora en el terreny de la pedagogia del cos.

“Les emprenedores que acompanyem trenquen la imatge predominant en l’imaginari social de qui són les persones que emprenen: tenen trajectòries molt diverses i motivacions també molt diverses i el repte que tenim és fer-les més visibles, que esdevinguin referents per a altres dones i que l’emprenedoria deixi de llegir-se com un terreny en què no hi tenen cabuda”, planteja Carolina Fort, responsable del servei d’emprenedoria.

“El gran repte, i l’èxit que ja tenim en marxa, és enfortir la xarxa entre dones emprenedores; que emprendre no sigui competir, sinó compartir. Moltes de les dones que s’han trobat emprenent amb l’acompanyament de Surt tenen clar que juntes, cooperant, som més fortes en un entorn, el professional, l’econòmic, que sovint ens qüestiona la vàlua i les capacitats més que no pas als homes”, afirma Fort.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt