“T’has de cuidar tu per poder cuidar bé”

 A Actualitat

Yolanda López és coach i ha impartit de manera voluntària formació en eines per la gestió emocional a l’equip del Punt d’Assessorament Energètic (PAE). L’agudització de les situacions que la crisi desencadenada per la Covid ha implicat, ha impactat també en el seu treball d’acompanyament. Aquesta professional impulsora de Calma Vital els ha compartit recursos per l’autocura. 

 

Com arribes a Surt per oferir-te com a voluntària? Què t’hi duu? 

Un dia vaig veure a què es dedica Surt a través del telenotícies i vaig enviar un correu per si podia interessar alguna de les formacions que faig, amb les quals generalment treballo amb dones. 

 

Què vau treballar amb l’equip del PAE?

La gestió emocional i habilitats personals, que aporten eines útils des que et lleves fins que te’n vas a dormir. Vam fer tallers molt participatius, en què vam connectar molt. Les persones s’obren per expressar malestars, les seves crisis, el que estem passant, l’estrès, que la Covid ha agreujat. 

 

Haver d’atendre persones en situacions de gran urgència, com és el cas de l’equip del PAE, és un tema que va sortir? 

Sí, les trucades de gent enfadada, demandant… és un desgast diari. Els dies que no t’aixeques del tot bé encara t’afecta més. Es tracta d’ajudar les persones a enfortir-se per tal que en el dia a dia les casuístiques que ens plouen, ja siguin a la feina o no, tinguem eines per portar-les millor. Si estàs atenent persones molt vulnerables, a nivell econòmic i social, has d’estar forta; t’has de cuidar tu per poder cuidar bé. 

 

Últimes publicacions
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.