Torna ‘Som nostres’, un projecte fotogràfic de supervivents de violència masclista per desfer estereotips sexistes

 A Actualitat

Les membres de la Xarxa de Mentores protagonitzen el treball fotogràfic “Som nostres”. Després d’estrenar-se i poder visitar-se durant els mesos de març i abril a l’Espai Francesca Bonnemaison, ara s’exposa en el marc del projecte d’Energies Comunitàries de la Verneda i La Pau.

Les mentores, supervivents de violència masclista, han treballat a partir de les imatges sexistes que la publicitat reprodueix. Des de l’autoqüestionament i amb ironia, durant un any han deconstruït i creat imatges per contribuir a trencar estereotips i violències masclistes quotidianes, sovint, normalitzades.

“Som nostres” es pot visitar fins al 13 de juny al Centre d’Art Contemporani Piramidón. A partir del 14, al Centre Cívic Can Basté. Fins al 8 de setembre.

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt