Unex lliura equips informàtics per tal que la bretxa digital no aturi els processos d’empoderament de les dones

 A Actualitat

La bretxa digital s’ha aguditzat amb la pandèmia i fa mesos que Surt demana col·laboracions per pal·liar-la.

Diverses persones i empreses han fet aportacions de material informàtic que han permès a moltes dones dels programes de l’entitat continuar amb els seus processos formatius i d’incorporació al mercat laboral.

Una d’elles ha estat Unex. Ana Ramos, Responsable de Màrqueting Relacional i Llançaments de l’empresa, ha visitat Surt per lliurar equips informàtics, davant la crida per seguir treballant en l’empoderament de les dones i superar la bretxa digital. 

“Les contribucions personals i corporatives suposen un coixí davant de les dificultats accentuades amb què es troben moltes de les dones que acompanyem, que no només no disposen en molts casos dels coneixements per desenvolupar-se digitalment, sinó que directament no compten amb les eines per aprendre’n i poder seguir les seves formacions i processos de recerca de feina i selecció”, ha explicat Sira Vilardell, directora general de Surt.

Vilardell també ha remarcat “la important aportació i la implicació que ha mostrat Unex” i que, davant la crisi, “la solidaritat de les empreses està sent creixent, davant els reptes accentuats que encarem en la quotidianitat des de Surt per acompanyar les dones i les seves criatures”.

“la
Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt