Wings i New Worlds per a dones supervivents d’explotació sexual

 A Actualitat

Aquest dijous a la Fundació Surt hem portat a terme un seminari per compartir les experiències metodològiques i de treball de dos projectes  de recerca que tenen com a eix temàtic el suport a dones supervivents d’explotació sexual.

El projecte Wings, que finalitza aquest mes de gener, durant 2 anys s’ha centrat en donar suport lingüístic i psicològic, i assessorament per la integració en el món laboral a través de programes individualitzats, a dones supervivents. El projecte està coordinat per CESIE (Itàlia) i a més de SURT, hi participen KMOP (Grècia), PAYOKE (Bèlgica) i LIBERA (Itàlia).

El projecte New Worlds es desenvoluparà durant tot el 2024. Té com a objectiu donar un suport personalitzat i adaptat a les dones supervivents d’explotació sexual, per tal de donar eines i coneixements per una millor integració social i econòmica en la nostra societat.  És un projecte  coordinat per SOLETERRE (Itàlia) i SURT participa conjuntament amb  COOPLOTA (Itàlia), EILD (Grècia), FTDA (França), IASIS (Grècia), ISMU (Itàlia)

Ambdós projectes es desenvolupen amb el finançament de la Unió Europea.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
Dona Emprèn en FemeníProfessionals seguretat i LGBTI