Intercooperem

Fundació intermedia

La Fundació Intermedia és una iniciativa coimpulsada per la Fundació Surt, la Fundació IRES i Suara Cooperativa, fonamentada en els valors del desenvolupament personal, la responsabilitat social, l’equitat de gènere i la innovació.

Intermedia, homologada com a agència de col·locació, atén persones, especialment en situacions d’alta vulnerabilitat social i laboral i actua per millorar-ne l’ocupació i l’ocupabilitat, és a dir, incrementar-ne les possibilitat de trobar feina, alhora que suposa una eina de desenvolupament personal.

Les accions d’assessorament, orientació, capacitació i desenvolupament de trajectòries professionals que ofereix Intermedia es fa en estreta col·laboració amb les empreses i el teixit socioeconòmic.

Norai Raval SCCL

És un projecte cultural impulsat pel Consorci de les Drassanes Reials i el Museu Marítim de Barcelona que implica diferents agents socials i culturals del barri del Raval. La cooperativa està participada al 50% per la Fundació Surt.

El gestionem conjuntament amb Impulsem SCCL. Durant el darrer any, ha ampliat l’activitat com a empresa d’inserció i ha dut a terme diferents projectes culturals i gastronòmics. Una de les seves activitats principals és la gestió del restaurant del Museu Marítim de Barcelona.

Prohabitatge

L’Associació ProHabitatge treballa per prevenir i eradicar l’exclusió residencial i el sensellarisme a Catalunya, des d’una una perspectiva de Drets Humans i de gènere. L’entitat gestiona diferents programes públics d’habitatge i disposa de programes residencials propis.

Membres de

Col·laborem

Participem

Consell Nacional de Dones de Catalunya         

Consell Municipal de Benestar Social                           

Consell Municipal de Dones                                      

Consell Municipal d’Immigració de Barcelona     

Xarxa d’Habitatges d’Inclusió                                    

Comissió d’Acció Comunitària del Consell Municipal de Benestar Social de Barcelona

Pla d’interculturalitat de Barcelona

 Xarxa d’Entitats d’Acollida de Barcelona

Xarxa d’Economia Solidària de Barcelona

Taula tècnica de l’agència ABITS

Pla integral del poble gitano 

Xarxa d’Entitats del Barri de la Mina     

 Xarxa Romest   

Comissió de Ciutadania del Pla de Desenvolupament Comunitari del Besòs

Procés d’Actualització del Pla d’Acollida Municipal

Comissió Tècnica del Grup de Treball per a l’abordatge de situacions de prostitució, en especial de les de tràfic d’éssers humans amb la finalitat d’explotació sexual.

Grup de treball contra la pobresa ECAS-ICASS

Agenda 2030 feminista 

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt