target-voluntariat-nou2-1

Ets una organització compromesa amb els drets de les dones?

Et necessitem per seguir fent passes endavant cap a l’equitat de gènere, tan de pressa com els cossos i els recursos ens ho permetin.

Tens diverses vies per sumar forces amb nosaltres, impulsar l’empoderament de les dones i contribuir a transformar la societat en clau d’equitat.

Sona gros, però podem fer-ho plegades!

Vols ser una empresa solidària?

Les empreses solidàries són imprescindibles per tancar el cercle en els programes d’inclusió sociolaboral de l’entitat i, igualment, són agents clau per ampliar l’abast de la nostra acció social, per la capacitat humana i econòmica que poden aportar-hi, i contribuir als propòsits d’empoderament i equitat de gènere que ens proposem.

La vostra empresa pot alinear-se activament amb la defensa dels drets de les dones reforçant l’abast de l’acció de Surt, a través de suport econòmic, material i humà.

Col·labora amb els programes d’inserció sociolaboral

Les empreses són les que han de donar sentit final a la feina de mediar entre les necessitats de les dones i les necessitats del mercat. Per això, el contacte i la intermediació és una peça clau del treball d’empoderament econòmic i l’adquisició d’eines per viure amb la màxima autonomia. Ara bé, inserir un col·lectiu demana invertir temps i diners, i no totes les empreses tenen la mateixa sensibilitat. Ampliar el nombre d’empreses solidàries és bàsic per superar els estralls d’un mercat de treball que cristal·litza les desigualtats i resulta excloent per les dones, especialment, les migrades.

Per conèixer com participar-hi com a empresa solidària acollint en pràctiques dones dels programes de l’entitat, contacta amb l’àrea d’intermediació al 93 342 83 80.

Voluntariat corporatiu

El vostre equip de treball pot implicar-se en algun dels projectes d’empoderament. Si us interessa participar-hi aportant-hi formacions, suport logístic o altres activitats que us permetin compartir els vostres coneixements i habilitats, escriviu-nos a voluntariat@surt.org.

Donatius econòmics o materials

Podeu organitzar activitats que us permetin recollir diners per dedicar-los a impulsar projectes d’acció social orientats a defensar els drets de les dones.

També podeu fer donatius dels vostres productes o, en moments puntuals que els programes de l’entitat poden necessitar-ho, organitzar una recollida, per exemple, de joguines o aliments.

Si esteu interessades a vincular-vos, escriviu-nos a voluntariat@surt.org

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt