La recaptació que aconsegueixi el llibre ‘Refugi d’històries trencades’ serà en suport dels programes d’empoderament de Surt

 En Actualitat

 

La iniciativa de la Fundació Esperanzah i el Centre Penitenciari Lledoners ‘Refugi d’històries trencades’, un llibre amb setze relats escrits majoritàriament per persones privades de llibertat, recapta donatius que es destinaran a projectes de Surt per l’empoderament de les dones i contra les violències masclistes.

Fent un donatiu mínim de 7 euros, la Fundació Esperanzah ofereix  l’opció d’adquirir el llibre Refugi d’històries trencades en format paper i farà arribar els recursos econòmics recollits a Surt.

El projecte neixi l’any 2019, en una petita biblioteca de presons, com a resultat d’un concurs de microrelats escrit per persones internes de centres penitenciaris de Catalunya.

La Fundació Esperanzah ha treballat en xarxa per desenvolupar aquesta iniciativa, que, destaquen, «ha donat peu a processos educatius orientats a construir una ciutadania activa i compromesa».

Publicaciones recientes
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt