Com millorar la pròpia participació política i ciutadana des d’una perspectiva de gènere? Taller per a dones migrades

 A Bloc, Notícies

 

En el marc del projecte Participem, dirigit a fomentar la participació de les dones migrades a Barcelona, tindrà lloc la formació Participo, per tant, existeixo, dirigida a les interessades a millorar les habilitats i coneixements per reforçar la pròpia participació política i ciutadana, des d’una perspectiva de gènere.

El taller, gratuït, es farà el 14 d’octubre, de 10 a 13h, a la seu de la Fundació Surt (c/de Guàrdia, 14, baixos. Metro: Drassanes-L3). Es facilitarà un certificat d’assistència a les participants.

Les places són limitades i cal inscriure’s abans del 13 d’octubre, per telèfon ( 93 342 83 80), presencialment (a la seu de Surt) o escrivint a ana.camargo@surt.org. Per qualsevol dubte, també podeu escriure’ns a aquesta adreça de correu electrònic.

 

Et pot interessar si…

  • Ets una dona migrada i vius a Barcelona.
  • T’interessaria adquirir o reforçar les teves habilitats de participació social i ciutadana.
  • Formes part d’una associació o entitat, però t’agradaria participar més i ampliar la teva xarxa de contactes.
  • No formes part de cap organització, però t’interessaria conèixer organitzacions en què participar, com, per exemple, associacions de persones migrades i de dones, sindicats, associacions de mares i pares a les escoles, cooperatives o xarxes interculturals.

T’ajudarà a…

  • Conèixer-te millor i desenvolupar les teves habilitats per participar en el teu entorn.
  • Definir el teu projecte de participació: on t’interessaria participar? A l’escola, en una associació, en un sindicat? Amb qui pots parlar-ho? Qui et pot ajudar?
  • Conèixer altres persones d’orígens diversos interessades a millorar la seva participació i augmentar els teus contactes.
  • Conèixer associacions i xarxes ciutadanes a la demarcació de Barcelona (entitats, sindicats, associacions de pares i mares, òrgans participatius…)
  • Reflexionar sobre el gènere i la diversitat en la participació. Què podem fer contra la discriminació i el racisme?

 

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt