El Servei de Convivència d’Horta-Guinardó coorganitza un cicle d’activitats de suport a les persones refugiades

 A Bloc, Notícies

Durant el 2014 i el 2015, la crisi que viuen les persones refugiades a Europa s’ha fet més evident, amb els milers de persones que fugen de la guerra a Síria. Seguint les directrius de la mesura de govern Barcelona Ciutat Refugi, el districte d’Horta-Guinardó s’alinia amb la visió que atribueix al món municipal un paper central en la resposta a la necessitat d’acollida, ja que el gruix de les persones refugiades acabaran vivint a les ciutats i és des d’on s’hauran d’impulsar mesures per garantir, no tan sols l’arribada, sinó el l’assentament i la integració.

En aquest marc d’acció, el Servei de Convivència d’Horta-Guinardó, gestionat per la Fundació Surt, coorganitza el cicle d’activitats “Horta-Guinardó amb les persones refugiades“, per tal de sensibilitzar amb una realitat que tenim molt present, però que no és nova, i connectar-hi més enllà dels contextos temporals i espacials en què guerres i exilis impacten contra els pobles.

El cicle d’activitats ha estat construït al costat del casal d’entitats Mas Guinardó, el centre cívic Teixonera i el centre cívic Casa Groga, gràcies al suport de les entitats dels barris que en formen part, i tindrà lloc durant els mesos de novembre i desembre.

Cicle d'activitats "Horta-Guinardó amb les persones refugiades"

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt