El treball de Surt per l’equitat de gènere és reconegut amb el memorial Lluís Companys

 A Bloc, Notícies

La Fundació Josep Irla ha reconegut el nostre treball per fer efectius els drets de les dones i assolir l’equitat de gènere amb el Memorial Lluís Companys, que es lliura a una persona i una entitat destacades per la seva acció social.

Enguany, s’ha lliurat a l’antropòloga Adriana Kaplan, en la modalitat individual, per la seva lluita contra la mutilació genital femenina, i a Surt, en la modalitat col·lectiva, pel compromís amb l’equitat de gènere, la inclusió, la solidaritat i la transformació social.

El Jurat del Memorial Lluís Companys 2017, format per Serrat Camps, Toni Codina, Oriol Homs, Josep Huguet, Carme Garcia, Laura Pelay, Jordi Porta, Carles Sastre, Llorenç Serrano, Anna Simó, Francesc Mateu i Ricard Zapata, va decidir atorgar el premi, en la seva categoria col·lectiva, a la Fundació Surt per:

«Promoure, des de 1993, la formació, sensibilització i assessorament de dones que pateixen violència masclista. La seva és una trajectòria de compromís amb els valors de l’equitat de gènere, la inclusió, la solidaritat i la transformació social. Les seves línies de treball tenen com a eix vertebrador la promoció de l’apoderament de les dones, la seva autonomia i el seu lideratge. D’aquesta manera es fomenta la igualtat de drets i oportunitats, especialment per les dones que es troben en situacions de vulnerabilitat i exclusió social».

Fina Rubio, presidenta de Surt, va assistir a la Nit Irla i va recollir el Memorial Lluís Companys en nom de l’entitat.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt