Fer exercici coreografiat, una opció laboral que desperta interès entre les joves de la Mina

 A Bloc, Notícies

Fer coreografies és una forma d’exercici amb alta acceptació a la Mina i, a través del projecte Forma’t en forma, s’ha situat, no només com una pràctica per guanyar salut, sinó com una opció laboral per a noies del barri.

El curs de dinamitzadora d’activitats esportives amb coreografia i música, emmarcat en en els Projectes Singulars de Garantia Juvenil i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, es proposa formar una vintena de dones joves, entre els 16 i els 25 anys. En paral·lel a la capacitació tècnica, fins al juny, es duran a terme accions transversals d’empoderament.

L’acció ha de llegir-se, també, en clau preventiva de l’exclusió social de les dones gitanes i, des d’una vessant comunitària, busca apropar les veïnes del barri, de tota cultura i origen, per afavorir-ne la convivència.

Un altre objectiu del projecte és fer visibles les dones de la Mina com a protagonistes del seu entorn, donar presència a les seves iniciatives d’emprenedoria i culturals i aconseguir situar-les com a referents positius per a altres dones.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt