La trajectòria de Surt en la lluita per la justícia de gènere, reconeguda pel Govern

 A Bloc, Notícies

La Fundació Surt  ha rebut una de les mencions honorífiques que atorga la Generalitat pel dia de la Justícia a Catalunya per la seva tasca de defensa dels drets de les dones i el compromís amb els valors d’equitat, inclusió, solidaritat i transformació social, tal i com s’ha reconegut durant l’acte, celebrat al Palau de la Generalitat. La presidenta de l’entitat, Fina Rubio, ha recollit la menció de mans del president Carles Puigdemon.

Surt és una entitat d’acció social feminista que fa més de 20 anys que treballa amb les dones i per a les dones, amb la vista posada en eradicar les discriminacions i violències masclistes en tots els àmbits de la vida social i fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones.

En tots els seus projectes, l’entitat persegueix aquest objectiu últim a través de promoure processos d’empoderament que permetin a les dones posar en valor els seus interessos i engegar canvis que potencien l’adquisió de poder individual i col·lectiu.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt