Les dones del taller d’empoderament del programa Obrint Portes organitzen el mercat de roba solidària

 A Bloc, Notícies

Les dones que participen al taller d’empoderament del programa Obrint Portes han donat forma a una nova edició del mercat de roba solidària, obert a totes les usuàries de la Fundació Surt.

L’objectiu de l’acció és oferir una via per cobrir, de manera assequible, una necessitat bàsica com és la roba. Com a la darrera edició, cada dona ha pogut adquirir un màxim de deu peces amb un cost simbòlic de cinc euros.

En el taller d’empoderament en què s’emmarca la iniciativa, les participants treballen el desenvolupament de competències personals i laborals. Organitzar i tirar endavant el mercat solidari és una activitat que demana posar-ne en pràctica i contribueix a l’objectiu últim del taller.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt