L’Escola Oberta d’Estiu del Clot i Camp de l’Arpa organitza activitats lúdiques al barri per posar-hi en valor la diversitat

 A Notícies

‘A l’estiu, Mou-te pel Clot i Camp de l’Arpa. Activitats Joves per la Convivència’, l’Escola Oberta d’Estiu emmarcada en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural d’aquest barri barceloní, inclourà activitats de coneixement i reconeixement de la diversitat cultural, lúdiques i culturals, de foment de l’esport i els hàbits de vida saludables i de promoció del voluntariat.

Les activitats tindran lloc del 27 de juny al 15 de juliol, en horaris de matí, tarda i nit, en diferents equipaments i espais del barri (Centre Cultural La Farinera del Clot, Casal de Barri EAMP, Casal de Joves La Traca, Parc del Clot, Biblioteca del Clot-Josep Benet, entre altres). Les inscripcions estan obertes fins al 23 de juny.

La iniciativa ha aconseguit implicar per quart any consecutiu més de vint-i-cinc entitats, serveis, associacions i grups que aporten els seus recursos per crear conjuntament una programació d’oci educatiu, saludable i atractiu per a joves de 12 a 25 anys, en particular, i veïnes del barri, en general. L’acte d’inauguració de l’Escola Oberta d’Estiu se celebrarà el dilluns 27, a les 18:30h al Parc del Clot.

‘A l’estiu, Mou-te pel Clot i el Camp de l’Arpa’ parteix d’una concepció de l’espai que permeti transformar el Clot i Camp de l’Arpa en un barri obert a l’educació i l’oci, des d’una òptica que afavoreixi la trobada i les relacions interculturals i intergeneracionals i que converteixi el barri en un escenari favorable a la participació i l’enriquiment del conjunt de la comunitat.

L’Escola Oberta d’Estiu respon als objectius del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, engegat el 2010, desenvolupat per Surt al costat d’entitats i serveis del barri del Clot i el Camp de l’Arpa i l’Ajuntament de Barcelona i amb el finançament de l’Obra Social ‘La Caixa’. El disseny participatiu de l’Escola Oberta d’Estiu respon al canvi social que persegueix el projecte comunitari al barri.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt