Un grup de persones grans d’Horta Guinardó actua per trencar amb la xenofòbia

 A Notícies

“Déu meu, què t’hem fet?” és l’obra de teatre fòrum a través de la qual el Grup de Creació Col·lectiva Fricandó es proposa deconstruir estereotips xenòfobs i masclistes.

El grup, impulsat per la Xarxa BCN Antirumors i el Servei de Convivència d’Horta Guinardó i dinamitzat per La Xixa Teatre, està format per persones grans del districte que utilitzen el teatre social com a eina formativa i de sensibilització.

L’obra, estrenada el dilluns, va generar un espai per debatre i desfer rumors, prejudicis i estereotips vinculats a la diversitat cultural i d’origen, la reproducció dels rols de gènere i les tradicions religioses. El format de teatre fòrum va permetre que diverses persones del públic actuessin per plantejar alternatives i transformar realitats discriminatòries i opressives escenificades a l’obra.

“Gent gran: Agents de Canvi per la Convivència” és un projecte dirigit a fomentar les relacions i  la convivència entre veïns i veïnes del districte d’Horta Guinardó. Té un fort component de sensibilització i l’objectiu principal és que les persones implicades crein una peça de teatre fòrum per generar consciència a la diversitat cultural.

El taller de teatre, obert a totes les persones grans del districte, farà una pausa a l’estiu i es tornarà a trobar a l’octubre. Per inscriure’s-hi, contacteu amb el Servei de Convivència d’Horta Guinardó a través dels telèfons 93 436 71 33 i 619 116 098 o enviant un correu a serveiconvivenciahg@bcn.cat. El Grup de Creació Col·lectiva Fricandó assaja els dimecres d’11h a 13h, al Casal de Barri Can Travi, a Vall d’Hebron.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt